Këto foto të rralla tregojnë disa foto të papublikuara më parë, ku diktatori gjerman, Adolf Hitler nis një ofensivë për të fituar zemrat e gjermanëve.

Fotot janë bërë gjatë një turneu nëpër Gjermani në vitet ’20 dhe 30’, përpara se të niste Lufta e Dytë Botërore.

Hitleri tregon ‘sharmin’ e tij teksa takon turmat dhe veçanërisht fëmijët.

Sipas “The Sun”, koleksioni me foto propagandistike përmban 400 imazhe të rralla.

Ai është mbledhur nga një fans i Hitlerit.