Këngëtari i njohur Meda përveq angazhimeve të shumta në muzikë është gjithashtu i përkushtuar edhe në ndaj familjes.

Janë të shpeshta fotot që ai poston me bashkëshorten dhe fëmijët e tij.

Së fundmi, Meda ka publikuar një foto të mrekullueshme përkrahë bashkëshortes, Lules ku edhe ka marrë shumë komplimente nga fansat.