Partia FJALA mbajti dje mbledhjen e Kryesisë, ku pikë e rendit të ditës ishte pregaditjet për zgjedhjet lokale që do të mbahen me 22 tetor 2017.
Në këtë mbledhje u diskutua rreth kompletimit të listave me kandidat për asamble komunale dhe me kandidat për Kryetar komunash.
Brenda ditëve në vijim do të bëhen publik emrat e kandidatëve për Kryetar komunash.