Një 49-vjeçare ka vrarë veten pasi pretendonte se kishte fituar 33 milionë paund në një lotari, por nuk mund t’ua vërtetonte njerëzve.

Kjo për shkak se Susanne Hinte e kishte larë biletën fituese së bashku me pantallonat e saj dhe ajo ishte shkatërruar.

Bileta ishte e vështirë të identifikohej dhe ekipi i sigurisë njoftoi se nuk ishte e saktë.

49-vjecarja u përball me shumë kritika dhe tha se i vjen keq për incidentin dhe shkoi në vetëvrasje.