Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në qytetin e Shtimes sapo ka zgjedhur kandidatin për kryetar komune.

Raportohet që emri i kandidatit për kryetar komune në Shtime është, Fikrih Hasani.

Fikrih Hasani, është njëri ndër themeluesit e degës në Shtime gjithashtu dhe aktivist i hershëm i kësaj partie me profesion jurist.

Ndërsa sa i përket listës së asamblistëve bartës i saj është, Garip Sahiti.