Për mbretëreshën e muzikës RNB sot është një ditë e veçantë, shkruan Kosovarja.

Ajo është shtatzënë dhe po pret fëmijën e tretë, deri sa sot edhe po feston 8 vjetorin e kurorëzimit.

Poashtu, në fotografi shihet Arta e mëhershme, bionde dhe më ndryshe nga tani.

Kujtojmë se ajo ka një martesë shumë të lumtur dhe dy fëmijë.