Ai qëndroi aty i mbyllur për 40 vite.

Në nja garazh në Japoni u gjet vetura e rrallë Ferrari 365 GTB/4 Daytona Berlinetta e vitit 1969 e cila kishte qëndruar e mbyllur për 40 vite, transmeton Express. Kjo veturë e rrallë kap shifrën e 2 milion dollarëve amerikan.

 Por çfarë e bënë këtë veturë të veçantë kur dihet se nga viti 1969 deri në vitin 1973 janë prodhuar 1,200 vetura të tilla? Kjo veturë me numër shasie 12653 ka trup alumini dhe është nja nga 4 veturat e ndërtuara për garën 24 orësh në LeMans ku edhe kanë marr pjesë.