Sot është shumë më e lehtë të tradhtosh.

Jo vetëm ekzistojnë faqe të plota që i dedikohen tradhtisë, por gjithashtu mesazhet e seksit në Snapchat dhe mesazhet online.

Mund të filloni një marrëdhënie intensive pa u takuar asnjëherë me njeriun dhe të gjitha pengesat kanë rënë. Aq sa këshilltarja e marrëdhënieve Zelda West-Meads tregon se interneti i ka hedhur benzinë zjarrit kur vjen puna tek tradhtia.

E thjeshtëson në atë masë që duket sikur të fton për të tradhtuar partneren ose partnerin. Jo më kot ka pasur një bum tradhtish tek femrat që janë ndërmjet moshës 35 dhe 49 vjeç, me studiuesit që thonë se 60% e meshkujve dhe 40% e femrave nuk janë besnikë.