Kelly Bronk e zgjedhur si femra më ideale për bukurinë dhe linjat trupore gjatë vitit të kaluar, kësaj here është rikthyer në ballinat e tabloidëve komplet e zhveshur.

Ajo me këtë gjest ka dashur të tregoj se edne e meriton një status të tille.

Aktorja amerikane, njihet për format e saj shpërthyese dhe skenat e nxehta në filmat e saj.