Çifti tejet i dashur për të gjithë Chris Pratt dhe Anna Faris, tashmë kanë vendosur që të shkojnë rrugëve të ndryshme, kështu duke bërë publik edhe lajmin për divorcin.

E sipas burimeve të afërta me çiftin, arsyeja e kësaj ndarje nuk është një palë e tretë.

Është thënë që Anna dëshiron më shumë fëmijë, dhe një familje tradicionale dhe jetë të rehatshme.

Ndërsa Chris, i cili së fundmi ka shijuar disa suksese të mëdha, nuk është se mund të jetë prezent shumë në familje dhe të qëndroj në një vend.

Sa i përket fëmijëve ai ka thënë jo, ngaqë me karrierën e tij nuk do t’ia arrinte të rriste edhe një fëmijë.