Një fëmijë në Kinë raportohet të jetë shkelur nga një autobus.

Ngjarja thuhet të ketë ndodhur më 6 gusht të këtij viti dhe pamjet janë publikuar nga një person në LiveLeak, transmeton GazetaBlic.

Nuk ka informacione nëse fëmija ka shpëtuar i gjallë, por për aq sa shihet në video askujt nuk ika interesuar, apo ndoshta kanë menduar se fëmija është shtrirë vet?! Vlerësojeni vetë!