Lyna Perez është një modele në revistën e famshme PlayBoy.

Ajo së fundmi është bërë hit në internet kur gjatë një transmetimi live, ajo së bashku me një modele tjetër, ka treguar më shumë se sa duhet, trasnmeton lajmi.net.

Ajo aksidentalisht tregon gjoksin e saj gjatë kësaj shfaqjeje live.

Por reagimi i saj ka qenë i menjëhershëm dhe e ka mbuluar atë dhe më pas ajo është ngritur që të vesh diçka tjetër.

Reagimi i fansave ka qenë sigurisht i mirë, ku e kanë komplimentuar modelen për gjoksin e saj dhe këtë mundesi që ta shohin atë.