as largimit nga politika, ish-deputetja Ermira Mehmeti  duket më e relaksuar se kurrë.

Por gjatë gjithë paraqitjeve të saj, Ermira është komentuar për stilin unik që e ka.

Ajo vishet bukur dhe me shije, ka dhe një pamje të bukur e cila çdoherë komentohet pozitivisht.

Edhe në paraqitjet e fundit të saj, e shohim një Ermirë me një grim dhe model flokësh krejt ndryshe, kështu nuk e keni parë kurrë.