Këngëtarja e preferuar e të rinjve shqiptarë ka treguar arsyen pse nuk ka asnjë tatuazh.

Enca Haxhia edhe pse është një nga femrat më ekstravagante dhe më eksperimentuese me pamjen e saj nuk ka ende asnjë tatuazh dhe arsyen se pse e ka zbuluar sot.

“Arsyeja pse nuk kam tatuazh: Ti nuk ke pse të vendosësh ngjitëse në një makinë Bentley, zemër”, shkruan Enca. Kjo është shprehja tipike e Kim Kardashian referuar tatuazheve.

Ndër të tjera Enca është një aduruese e Kim pasi shpesh ajo ka dalë në mbrojtej të saj. Enca shpesh bëhet një kopje e Kim në veshje