Këngëtarja e njohur shqiptare edhe kësaj here ka ekspozuar trupin e saj përmes një fotoje të hedhur në Instagram.
Në këtë foto, ajo shihet se është ekspozuar nga pas dhe në pah janë vënë të pasmet bombastike.

E kësaj fotoje, Enca ia ka lënë edhe një shkrim ku pyet për detajet tjera në foto që mund t’i gjeni.