Këngëtarja Enca Haxhia, ose sicc njihet ndryshe “Mbretëresha shqiptare e Isntagramit”,  duket se nuk ka ndërmend të ndalet edhe në këto ditët të fundit të verës.

Pas këngës “Ciao”, këngëtarja është duke u paraqitur me një këngë të re. Për këtë ajo ka postuar një video ku duket shumë bukur në këngën e re.

Kënga është tipike në stilin e Encës, e përzier më shqip dhe anglisht dhe është ritmike. Në këngë Enca është e veshur pothuajse si një Barbie.