Njihet për format trupore.

Enca Haxhia edhe kësaj here ka ekspozuar trupin e saj përmes një fotoje të hedhur në Instagram.

Në këtë foto, ajo shihet se është ekspozuar nga pas dhe në pah janë vënë të pasmet bombastike.