Kantautori Flori Mumajesi dje festoi ditëlindjen, meqë rast pranoi urime të shumta nga të gjitha anët.

Miqtë, kolegët dhe fansat e uruan atë në mënyra të ndryshe, secili me urim më të veçanë se tjetri, shkruan lajmi.net.

Pas gjithë atyre urimeve dhe gjithë asaj dashnie që Flori ka pranuar me rastin e ditëlindjes së tij, ai doli me një falënderim për secilin.

“Mirnjohes te gjjithe juve, faleminderit per çdo urim qe ndoshta nuk e kam lexuar… Te gjithe juve qe nuk u jam pergjigjur dot. Bekuar, i juaji Flori.” shkruan ai në Instagram.