Moderatoja Elita Rudi është shumë aktive në rrjete sociale, duke postuar imazhe shumë shpesh.

Së fundi, Elita ka postuar një foto e veshur me fustan të kuq në të cilën dukej për mrekulli.

Me fustanin për trupi, Elita kishte vendosur edhe një palë syze që i kishte kombinuar shumë mirë.

Ajo mori shumë pëlqime dhe komplimente nga ana e ndjekësve sipër këtyre fotove