Çifti Elita Rudi dhe Gjiko nuk ngurrojnë më të fshehin takimet dhe udhëtimet e tyre, pasi lidhja e tyre është bërë publike.

Meqenëse Gjiko është shumë i angazhuar me mbrëmje muzikore në këtë periudhë, Elita nuk e humb rastin të jetë pranë tij.

Dje çifti kanë qenë në udhëtim në bregdetin shqiptar, ku edhe ndanë me ndjekësit një imazh të përbashkët.

Pas atij udhëtimi, çifti mëngjesin e sotëm publikuan video teksa ktheheshin për Kosovë.