Nga:Hysni Gashi
Ndonëse ne çdo vend të botës dënohen kriminelet dhe vendosen para drejtësisë, tek ne sikur jemi të dalluar nga të gjithë ku dënohen Çlirimtaret ndërsa kriminelet lëvizin të lirë.. Vendimi i Gjykata Supreme të Kosovës është i papranishëm dhe tendencioz ndaj grupit Drenica II e cila jo vetëm që zhgënjeu qytetaret por ishte një goditje e radhes për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.
Grupi Drenica II është rast i montuar politikisht ne kuzhinat e Beogradit dhe argatëve të saj në Kosovë prandaj Gjykata Supreme nuk është dashur të veproj sipas montimeve politike të Beogradit e cila është edhe në kundërshtim më normat morale dhe njerëzore.
Vëllezërit Zeqiri, Jahir, Fadil Nexhat Demaku , pastaj vëllezërit Bashkim, Driton, Agim, Selaman Demaj nuk ishin kriminel por Çlirimtar të popullit të robëruar të cilët mbi një shekull luftuan ta shijonin lirinë. Unë pres nga Gjykata Supreme ta rishikoj mundësinë dhe t’i shpall të pafajshëm grupin Drenica II dhe gjithë çlirimtaret të cilët luftuan për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.