Zanfina Ismaili dhe Dafina Zeqiri dikur ishin shoqe shumë të mira.

Por, më pas raporti i tyre u zbeh deri në atë pikë sa mes tyre të mos ketë asnjë kontakt.

Mirëpo që kur Mona, nëna e Zanfinës ndërroi jetë, gjërat kanë filluar të ndryshojnë pasi ishte Dafina ajo që bëri hapin e parë, duke i shprehë ngushëllime Zanit.

Edhe sot, të dy këngëtaret mbajn ende raport të mirë, e këtë gjë po e dëshmon ky pëlqim i Dafinës në foton e Zanfinës.