Ky është momenti dramatik kur një adoleshent dhe kushëriri i tij janë të detyruar të gërmojnë varrin e tyre para se të ekzekutohen nga një bandë droge në Brazil.

Wagner da Rosa, 17 vjeç dhe kushëriri i tij 22-vjeçar Viktor u kapën nga një bandë rivale dhe u çuan në një zonë pyjore pranë Porto Alegre.

Të rinjtë u urdhëruan më pas që të hapin varrin e tyre, teksa 4 burra u drejtonin atyre amët që ata të vazhonin punën për hapjen e gropës.

Më pas dy të rinjtë u ekzekutuan me një breshëri plumbash dhe u dogjën me benzinë.

Pamjet e ekzekutimit u fimuan me telefon nga një anëtar i bandës.

Policia bën më dije se të rinjtë që u vranë ishin pjesë e një bande e cila ishte rivale me bandën e 4 burrave që kryen krimin.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.org/lajme/e-tmerrshme-te-rinjte-i-hapin-varrin-vetes-me-pas-qellohen-per-vdekje-video-18-427385/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright