Nëna tenton të vendos qerpikët artificial, e ngatërron me një mizë të ngordhur.

Një nënë ka deklaruar se duke u munduar të vendos disa qerpikë artificial, ka kapur një mizë të ndodhur dhe ka tentuar ta vendos në sy.

E gjithë kjo sipas saj ka ndodhur, pasi ajo ka hequr syzet për t’i vendosur qerpikët, transmeton Indeksonline.

Këtë ajo e ka ndarë në rrjetet sociale me të tjerët, e cila me shaka shton se ndoshta nuk është ide e keqe kur vajzat nuk kanë qerpikë artificial të përdorin një mizë të ngordhur.