Një djalë 22-vjeçar nga Florida u gjet i vdekur pasi kreu një akt seksual me një gjarpër tip anakonda.

Iu deshën shumë orë autoriteteve të policisë që të shkëputnin gjarprin e madh nga trupi i viktimës pasi djali kishte mbetur në ereksion të plotë dhe kishte penetruar thellë gjenitalet e anakondës femër, thuhet në raportin e mjekësisë ligjore.

David Brown, 22  vjeç, u gjet lakuriq dhe i rrethuar i gjithi nga gjarpri i madh. Ai u gjet nga nje shok i tij i cili më pas kontaktoi me autoritetet.