Big Mama ndryshoi brenda një kohe shumë të shkurtë, tani ka një trup për të cilin po komentohet thuajse çdo ditë

Bigi papritmas u bë protagonistja kryesore në mediat rozë, përveç pamjes edhe për romancën e saj, përcjell ORAinfo..

Ajo gjithmonë është karakterizuar si një person shumë energjik dhe me sens humori.

Ka kaluar një kohë e gjatë nga dalja e saj në skenë, e pamja e saj në fillimet e karrierës u harrua shumë shpejt nga publiku.

Epo me këtë pamje prej ‘trashaluqeje’ ajo bëri bujë në media dhe u admirua nga një pjesë e publikut.