Ishte ndër emrat më të njohur të viteve 90-të dhe jo pa arsye të forta. Talenti i saj nuk e la askënd indiferent

Aktore dhe këngëtare e zonja. Aktore në teatër, e projekte të ndryshme, edhe humoristike. Ajo ka prezantuar edhe evente me rëndësi.

Aktorja nga Gjilani u bë sinonim i femrës së pashme e të talentuar, që ja doli suksesshëm në botën e artit në Kosovë.

Eminja as sot e kësaj dite nuk ndalet, është prezente në shfaqje, muzikë e prezantime të ndryshme. Ende e bukur, ndonëse me veshje kombëtare duket shumë ndryshe,