Shpesh është shkruar për pushimet e gjata të këngëtarëve tona, në vendet me ekzotike në botë

I fundit është edhe pushimi i fundit i Adelina Tahirit që sivjet vazhdimisht ka postuar foto nga vendet më të shtrenjta turistike në botë.

Pasi mori ngjyrë mirë në Dubrovnik dhe pjesë të tjera të Kroacisë, tani Adelina ka shkuar për pushime në Mallorca të Spanjës.

Spanja njihet si njëri prej vendeve më të bukura turistike por edhe me çmimet më të shtrenjta në Europë.

Por, Adelina nuk shqetësohet për këtë pasi që duket se ajo ka para të mjaftueshme që të rrijë në këto vise jo më javë por më muaj.