Floyd Mayweather dhe Connor McGragor kanë fituar shuma marramendëse pas meçit.

Boksieri amerikan e fitoi sfidën me nokaut teknik.

Mayweather ka fituar 100 milionë dollarë pas fitores.

Në anën tjetër, irlandezi McGregor ka fituar 30 milionë dollarë pavarësisht humbjes.

Pas meçit, Mayweather e ka konfirmuar pensionimit.