Në ndeshjen mes Benevento dhe Bolonjas ndodh e pazakonta pasi arbitri kryesor zëvendësohet me arbitrin e katërt.

Ky zëvendësim jo i zakonshëm ka ardhur pasi arbitri kryesor është dëmtuar si pasojë e një tërheqje muskulore dhe e kishte të pamundur për të vijuar lojën,

Kujtojmë që Bolonja po fiton me rezultatin 1-0.