Ai është 35 vjeç dhe është një zhytës profesionist. Bëhet fjalë për Guillaume Nery i cili preferon të notojë me balenat.

35-vjeçari nga Nica e Francës ka realizuar një set të fotografik në Mauricius, në ujrat e Oqeanit Indian, ku shfaqet i qetë teksa noton mes balenave. 

Nery mban rekordin botëror të notimit poshtë ujit, 3 minuta  pas asnjë mjet ndihmës.

Ai ka thyer katër rekorde botërore dhe mund të zhytet 126 metra nën ujë  me një frymë të vetme.