Një qen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i ka humbur të dy këmbët. Atij kur ishte disa muajsh pas një ndërhyrjeje mjekët ia kishin ampotuar të dy gjymtyrët e pasme

Por nuk ka kaluar kohë e gjatë dhe qenit i janë vënë dy këmbë artificiale nga disa mjek të një klinike  të veterinarisë në SHBA.

E  reagimi i qenit i ka mahnitur mjekët.