E kush do mendonte se dikur këngëtari i njohur shkodran dikur ishte me flokë të gjata.

Sidrit Bejleri është një nga figurat më të vlerësuara të artit shqiptar. Ai veç muzikës spikat dhe për humorin e tij të hollë.

Sidriti ka publikuar një foto të para shumë viteve ku duket me flokë të gjatë. Ndërkohë ai është një nga tullacët më të njohur në Shqipëri.