Një tërmet me fuqi prej 2.9 shkallëve sipas Rihterit ka kapluar rajonin e Ohrit dhe Prespërs mbrëmë në ora 22:34 njofton Qendra sizmologjike e Maqedonisë.

Sipas të dhënave, tërmeti ka qenë me thellësi prej 2 kilometrave ndërsa epiqendra e tërmetit ka qenë 3 kilometra afër Resnjës, 1 kilometër nga Jankovci.