Profesori i Fakultetit Elektroteknik në Universitetin “Goce Delçev”, Dragan Minovski është emëruar nga Qeveria, drejtor i ELEM-it, duke zëvendësuar kështu drejtorin e deritanishëm Hristian Mickovskin.

Lajmin e ka bërë të ditur edhe vet ish drejtori i kësaj ndërmarrje Hristian Mickovski përmes rrjetit social Facebook. Ai njoftoi se është shkarkuar nga detyra drejtor i ELEM-it dhe ka falënderuar të gjithë për bashkëpunimin e deritanishëm.