Ishte një skandal që pothuajse fundosi show-n e njohur “Bachelor in Paradise”.

Dhe tani DeMario Jackson tregoi të vërtetat e kësaj ngjarje në një intervistë të gjatë për “The Hollywood Reporter”.

Konkurrenti 30-vjeçar shpjegoi, se çfarë ndodhi me të vërtetë në mes tij dhe konkurrentes tjetër Corinne Olympios dhe gjithashtu faktin se si raca u përfshi në skandal.

Image

DeMario Jackson, i vetmi konkurrent me ngjyrë në spektaklin e njohur amerikan “Bachelor in Paradise”.

Shfaqja u detyrua të bënte mbyllje të detyrueshme pasi një prodhues anonim paraqiti një kërkesë për sjellje të keqe seksuale pasi vëzhgoi Jackson dhe Olympios duke “u tallur” në një vaskë të nxehtë.

Ata të dy u larguan nga shfaqja pas akuzave për sjellje të pahijshme seksuale të quajtur, me ç’rast në të gjitha mediat u përcollën me titullin “Ndalimi i filmimit pas vetëm dy javëve të prodhimit”. Dhe një hetim i vogël i kryer nga stafi, vërtetoi gjithashtu këtë ngjarje.

Image

Skenat intime mes DeMario Jackson dhe Corinne Olympios në spektaklin “Bachelor in Paradise”, për të cilin dyshja u përjashtuan për shkak se u dyshua për kryerje të marrëdhënieve seksuale brenda spektaklit.

“Unë mendoj se njerëzit donin që ajo të ishte diçka ndryshe”, tha ai për takimin me Corinne, “ata donin një djalë agresiv të zi dhe këtë vajzë të vogël dhe të pafajshme të bardhë, që të kryejnë marrëdhënie brenda spektaklit. Por nuk ishte ajo”.

Sipas DeMario, nëse të dy ishin në të njëjtën garë, “ne nuk do të kishim këtë diskutim fare,”, ndërsa fajëson më së shumti Olympios për raportimin e gabuar për skandalin.

Ai gjithashtu preku disa nga supozimet e padrejta të anëtarëve të publikut të bëra me të mësuar rreth historisë në shtyp, pa u shqetësuar as për të parë shfaqjen apo për të kuptuar rrethanat.

“Për fat të keq, ne jetojmë në një shoqëri ku e gjithë bota do të bashkohet me gruan, edhe kur historia nuk ka kuptim”, ankohet ai.

Image

Corinne Olympios, vajza bionde e cila ‘shtrembëroi’ lajmin sipas Jacksonit, pasi ajo u shpreh se dyshja kishin kryer marrëdhënie, ndonëse Jackson e mohon

“Në këtë situatë, unë nuk mendoj se njerëzit përdorin kuptim të përbashkët. Ju jeni në një set multimilionësh me kamera 50-100-plus, 300 punëtorë dhe një staftë tërë. Më pëlqen mënyra se si Alex (Woytkiw) po luante lojën me atë që po ndodhte me mua dhe Corinne-n kur ishim në pishinë, sepse tregoi të gjithë prodhimin, të gjithë njerëzit dhe shikuesit që vëzhgonin. Unë në fakt u thashë të vërtetën, kështu që unë jam lehtësuar. ‘

Ai gjithashtu shprehu zhgënjimin e tij rreth asaj se si skandali shpalosi në set, pasi ai u mbajt në ‘errësirë’ për shumicën e hetimeve.

“Kur fola me prodhimin, pyeta:” A e tregoi Corinne diçka? ” Ata thanë jo. Unë pyeta, “A kam thënë diçka?” Ata thanë jo. Unë i thashë, “Pra, pse dreqin po e bëjmë këtë bisedë?” Kjo palë e tretë që nuk ishte e pranishme dhe nuk e shihte videon mund të thotë vetëm se dëshiron të mbyllë programin? Nuk kishte kuptim për mua. ‘

Image

Pas vendosjes për të lënë shfaqjen, Jackson gjithashtu konfirmoi se ai ende kishte syrin e tij në Alexis Waters, edhe pse në këtë moment ata ende janë vetëm miq të cilët të dy rastistin që jetojnë në LA.

“P, flas me të herë pas here Thashethemet për ne janë të pavërteta. Shkuam së bashku në Disneyland javën e kaluar. Ajo ka qenë atje për një kohë shumë të shkurtë. Asgjë seksuale apo intime, kemi qenë vetëm në mënyrë shoqërore”, konfirmoi ai.