Gjatë një koncerti në Spille të Kavajës, një fans nuk e ka përmbajtur veten, kur ka patur para syve asetet e Çiljetës.

Këngëtarja ka qenë e ulur në një karrige pas performancës dhe djali pas saj duket sikur po e përpin me sy.

Ai ia ka ngjitur dorën kaq pranë vitheve sa të jep përshtypjen sikur po e prek. Dora e djalit mbulohet nga krahu i karriges por të pranishmit kanë mbetur të habitur nga gjesti i tij.

“Fansi i fut duart Ciljetes ne nje koncert ne spille. Kjo foto eshte bere ne nje lokal ne spille ne plazh ne daten 19”.