Dafina Zeqiri është shumë aktive në rrjetet sociale, duke zbuluar shumë çka nga jeta dhe vendodhja e saj.

Së fundmi këngëtarja ka zbuluar dollapin e saj të atleteve të stërmbushur, e cila lirisht mund të themi që është ëndrra e çdo vajze.

Ajo që bie në sy është se vërehen se Dafi ka edhe nga dy pale të ngjashme dhe mendojeni që kjo është vetëm pjesa e atleteve pa ato elegante.

Ndryshe Dafina momentalisht është zhvendosur për të jetuar në Amerikë duke synuar depërtimin në skenën ndërkombëtare.