Rrjetet sociale po zbulojne gjithnje dhe me shume se cfare ndodh ne brendesi te bisedave mes personave te ndryshem.

Faqja “Demaskimet Shqiptare” ka publikuar disa mesazhe ku tregohet biseda e një femre e quajtur Lina Dauti nga Divjaka që punon si parukiere. Kjo e fundit i kërkon një vajze, të cilën e ka gjetur rastësisht në instagram, për të bërë seks tresh me burrin e saj.

Kjo kërkesë e ka çuditur aq shumë vajzën, sa e ka vazhduar bisedën për të kuptuar më tepër rreth këtij çifti. Biseda shkon edhe më tej, ku gruaja e cila i kërkon vajzës seks tresh me burrin e saj i vërteton me video se si kjo e fundit e ka bërë me burra të tjerë.

Ajo i thoshte që duke e parë që ishte vajzë e hapur i bëri këtë propozim, pasi shkëmbimin e çifteve kishte kohë që e bënte.