Qytetarët e Republikës së Maqedonisë, për festën e ardhshme 2 Gushtin si dhe në periudhën e ardhshme të jenë më të kujdesshëm dhe të përmbahen nga ndezja e zjarreve në hapësira të hapura, sidomos nga djegia e kashtës dhe nga hedhja e filterave të cigareve”, apelojnë nga Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim (DMSH