Një pjesë e Tiranës për teh dy orë do të jetë pa energji elektrike, për shkak të rrëshqitjes së dheut në themelet e një pallati, ku ka shkaktuar dëmtimin një prej fidrave.

Operatori i Sistemit të Shpërndarjes së Energjisë elektrike, ka njoftuar se një pjesë e Laprakës, Pallatet Hawai, Unaza e Re dhe ish Fusha e Aviacionit kanë mbetur pa energji elektrike. Ndërkohë që punonjësit e OSHË-së po punojnë për riparimin e dëmit dhe parashikohet që energjia të kthehet pas dy orësh.

Global