Sot pasite ka shpërtheyr zjarri në një shtëpi dykatëshe banimi në Zhelinë.

“Me intervenim të shpejtë nga NJTKZ Tetovë, me tre automjete kundër zjarrit dhe 7 zjarrfiksa, zjarri vihet shpejt nën kontroll dhe parandalohen flakët që të perhapen kah shtepitë përrreth zonës”, thekson komandanti Uka Aliti.

Nga zjarri është shkaktuar dem i konsideruar material./TetovaSot