Zjarr i madh i ka përfshirë pyjet në Zabel të begut, vend i cili ndodhet mes dy fshatrave Dollogozhdë dhe Tatesh, raporton SHENJA.

Zjarri ka filluar në orët e pasditen në afërsi të fshatit Novo Sellë, ndërsa era e ka shpërndarë në afërsi të fshatrave Dollogozhdë dhe Tatesh.

Këto dy fshatra tashmë disa orë janë edhe pa energji elektrike, pasi siç thonë banorët janë djegur edhe shtyllat elektrike të cilat janë prej druri.

Zjarri për momentin rrezikon edhe disa kasolla me bagëti në afërsi të fshatit Dollogozhd.

Një pjesë e fshatit rrezikon të mbese disa ditë pa energji elektrike.