Barë i thatë, pisha, drunj të lejthive, arave dhe dardhave, janë djegur në zjarrin e djeshëm rreth orës 16 i cili ndodhi në rajonin Bagllak 2 në Kriva Pallankë.

Ekipe të Njësitit territorial kundërzjarrit Kriva Pallankë kanë intervenuar me dy automjete dhe pesë zjarrfikës.

Zjarri ka djegur hapësirë rreth një hektarë, ndërsa është djegur edhe një shtyllë prej druri. Arsyet për zjarrin dhe dëmet materiale do të konfirmohen në vijim.

Komandanti i Njësitit, Ile Kocevski, bëri thirrje deri te qytetarët që të jenë të kujdesshëm dhe në momentin kur vërejnë zjarr, menjëherë të njoftojnë por edhe aktivisht të përfshihen në shuarjen e saj.