Malet në Shalën e Bajgorës konkretisht ndërmjet fshatrave Selac dhe Borrqan janë përsfhirë nga flakët- njoftojnë banorët për Gazetën Express.

Ende nuk dihen shkaktarët e këtij zjarri ndërkohë që nuk është raportuar për të lënduar.

Zjarrëfikësit nuk janë në vendin e ngjarjes, raporton ky banor.

Ndërsa, rastet e djegies së maleve në vendin tonë janë shtuar kohëve të fundit.

Për më shume shikojeni videon: