Rezulton se ka një grup shkencëtarësh të cilët studiojnë të dashuruarit në rrjetin social Facebook.

Falë kërkimit të tyre, inteligjenca artificiale është në gjendje të parashikojë kur do të filloni një marrëdhënie romantike më mirë se një psikolog.

Klan Kosova ju sjellë më poshtë disa konkluzione interesante dhe shenja që bëjnë të mundur të zbulohen se cilat shendja lidhin dy përdoruesit e zakonshëm të një rrjeti social.

Facebook studion dashurinë duke analizuar çiftet e tjera.