Ish- kryeministri Sali Berisha njihet si një ndër zërat më të fortë opozitarë, i cili herë pas herë denoncon përmes mesazheve të mbërritura në adresë të tij nga qytetarë të ndryshëm.

Por sot Berisha publikon një rast aspak të zakontë, vjedhjen e një telefoni celular në Sarandë.

Çunat e krimit fshehin krimin!

Lexoni mesazhin e pushuesit dixhital ne Sarande. sb

“Ju shkruaj per nje rast qe po ndodh ne Sarande.Kusheririt tim ia kane mare celulari e llojit Samsung Galaxu S8, ne sarande.Po sa ka zbritur nga taxia ka verejtur qe nuk eka dhe ka vrapuar pas taxis e cila nuk eshte ndalur me.Djali u nis ne polici duke dhene deklaraten dhe duke ju dhene kodin EMEI permes te cilit gjendet shume shpejt vendodhja e celularit edhe nese ai eshte i shymbur (ndalur). Gati 3dite asnje levizje nga policia edhe pse ne kemi gjete lokacionin e celularit por polici nuk po vepron.Nuk dime.kujt ti drejtohemi… Me respekt per ju pushues nga Tetova-Maqedoni.”