Gjykata e Qarkut në See-Gaster të kantonit zviceran Sankt Gallen ka marr vendimin përfundimtar për kosovarin 60 vjeçar, për veprën jo të zakonshme të tij, marrëdhënie seksuale me një lopë.

Ndonëse identiteti i kosovarit ende nuk është zbuluar, raportohet se Gjykata e See – Gaster, e ka dënuar atë me 11 mijë frange, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë, mediat gjermane citojnë se sipas vendimit të Gjykatës së Qarkut, këtë shumë parash, kosovari nuk duhet ta paguaj nëse për periudhën trevjeçare, nuk përsërit veprën e ngjashme.

60 vjeçari kosovar, ka pranuar një ditë më parë se ka kryer tre herë seks me një shtjerrë, vepër për të cilën tashmë gjyqi dhe e ka dënuar.

I akuzuari nuk është duke punuar për 20 vjet dhe merr një pension invalidor.