Modelja e famshme nuk e ka ndërmend të ndalet.

Demi Rose është tejet aktive në rrjetet sociale, sa që brenda dites bënë publikime tejet të shpeshta.

Rose, ndanë momente me fansat e saj atëherë kur zgjohet nga gjumi, por edhe atëherë kur kthehet në shtrat.

Në paraqitjen e fundit ajo duket e zhveshur, dhe dukshëm ka provokuar me asetet e saj