E në fakt vetë aktori  e kishte bërë të ditur dhe më herët se do të rifreskonte tatuazhin e tij në krah, dhe më në fund Dwayne “The Rock” Johnson na ka treguar se çfarë ka bërë.

45-vjeçari ka postuar një foto në Instagramin e tij ku tregon se ka zëvendësuar tatuazhin e vjetër me demin, në një kafkë të madhe demi.

Në diçiturën e fotos ai ka bërë një përshkrim mjaft të gjatë, duke e nisur me “Evolucioni i demit” e duke thënë se u deshën tre seanca dhe 22 orë për të arritur këtë. Çdo detaj i tij thotë aktori përfaqëson personalitetin tim.